Δύο προσφορές της Sportingbet για τα ημιτελικά του Europa League

Μετά τα ημιτελικά του Champions League, με δύο αγώνες που καθήλωσαν τους φιλάθλους, έρχεται η σειρά αυτών του Europa League, της δεύτερης κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Απόψε, Η Σεβίλλη αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα και η Νάπολι τη Ντνίπρο, σε δύο αγώνες που κρύβουν όχι μόνο ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και ευκαιρίες αύξησης των κερδών ή μείωσης του ρίσκου χάρη στις προσφορές που παρέχουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

 

Τέτοιου είδους ευκαιρίες είναι διαθέσιμες στη Sportingbet, η οποία ανακοίνωσε δύο προσφορές για τους αποψινούς ημιτελικούς του Europa League. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος υπόσχεται ένα bonus 5% στα κέρδη που θα προκύψουν στο Σεβίλλη-Φιορεντίνα και μια επιστροφή χρημάτων στα χαμένα στοιχήματα του Νάπολι-Ντνίπρο.

 

Το bonus 5% θα είναι σε θέση να προσθέσουν στα κέρδη τους όσοι παίχτες τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές κλείνουν πριν την έναρξη του Σεβίλλη-Φιορεντίνα. Στην προσφορά αυτή δε συμμετέχουν τα live στοιχήματα, αλλά συμμετέχουν τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από σημεία σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, την επιστροφή χρημάτων, η οποία μπορεί να φτάσει έως και τα 100 ευρώ, θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα σε επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη του Νάπολι-Ντνίπρο, και χάσουν. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ. Επιπλέον, προκειμένου να πραγματοποιήσει η Sportingbet την επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν της Νάπολι να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, τέλος, οι παίχτες, χάρη στις δύο προσφορές, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αν προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία