Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στην Premier League η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει και μια σειρά κορυφαίων αναμετρήσεων στην αγγλική Premier League. Οι σημερινοί αγώνες παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον στις εταιρίες στοιχημάτων και τα μέλη τους καθώς μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, μέσω μονών ή παρολί στοιχημάτων. Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν τα δεύτερα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μια από τις σημερινές προσφορές της Goalbet και να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα παρολί στοιχήματά τους.

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία ισχύει για τα παρολί στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στους σημερινούς αγώνες της Premier League. Όσοι καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και χάσουν, εξαιτίας κάποιας λευκής ισοπαλίας, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα παρολί της Premier League

Για να φτάσει, βέβαια, κάποιος παίχτης να πάρει κάποια αποζημίωση για τα χαμένα του χρήματα, θα πρέπει να καλυφθούν κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί τριών και άνω σημείων, που να περιλαμβάνουν αποκλειστικά σημερινούς αγώνες της Premier League και αποκλειστικά προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη των αγώνων, θα πρέπει επίσης να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

Τέλος, θα πρέπει να περιμένουν απλά να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Και, στην περίπτωση που χάσουν και ένας από τους αγώνες που έχουν διαλέξει έχει λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

Η αποζημίωση αυτή θα έχει αξία ίση με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και οι παίχτες που θα την εξασφαλίσουν θα μπορούν έπειτα να τη χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να τοποθετήσουν εκ νέου στοιχήματα, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Επιπλέον, όσοι καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος πριμ της Goalbet θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων.

Τέλος για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει για τα μέλη της τον αγώνα Μίλαν-Νάπολι για το Coppa Italia για την πρσοφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία