Μειωμένο ρίσκο στο ποδόσφαιρο υπόσχεται η εταιρεία στοιχηματισμού Bet365

Η Bet365 έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα προσφορών της αρκετές που αφορούν στο ποδόσφαιρο και που τα μέλη της μπορούν να εκμεταλλευτούν, προκειμένου να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού. Μια τέτοια προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες και σήμερα και να στοιχηματίσουν σε οποιοδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά σε επιλεγμένες αγορές, με μειωμένο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 υπόσχεται να μη μειώσει το υπόλοιπο του λογαριασμού των παιχτών που θα στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο, σε αγώνες που θα λήξουν με λευκή ισοπαλία.

 

Χωρίς χαμένα στο 0-0

Η προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Bet365 ισχύει για οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, αρκεί να λήξει τελικά με σκορ 0-0. Αν καμία ομάδα δεν καταφέρει να σκοράρει κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσοι έχουν στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού – τα χρήματά τους θα επιστρέψουν στον λογαριασμό τους και θα είναι διαθέσιμα, ώστε να τοποθετήσουν ξανά στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού μέσω της σημερινής προσφοράς της Bet365 θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία από τις παρακάτω αγορές: ημίχρονο/τελικό, ακριβές σκορ και scorecast. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία η διοργάνωση, ο αγώνας ή η απόδοση που θα επιλέξουν.

Τα στοιχήματα, τέλος, που θα κλείσουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out που προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα, δε συμμετέχουν στην προσφορά. Όσοι τα κλείσουν ολοκληρωτικά δε θα μπορούν να διεκδικήσουν την επιστροφή της Bet365, αλλά όσοι τα κλείσουν τμηματικά θα εξακολουθήσουν να συμμετέχουν στην προσφορά, με το τμήμα του στοιχήματος που παραμένει ανοιχτό.

Η Bet365 προσφέρει συχνά στοίχημα σε αγώνες ποδοσφαίρου που λήγουν με λευκή ισοπαλία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία