Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του Champions League

Οι παίχτες που τοποθετούν παρολί στο ποδόσφαιρο έχουν τις επόμενες δύο ημέρες την ευκαιρία να συνδυάσουν τις προσβλέψεις τους στους αγώνες του Champions League και, εφόσον τα καταφέρουν, να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη. Βέβαια, πολλοί από όσους τοποθετήσουν τα εν λόγω παρολί δε θα καταφέρουν να προβλέψουν σωστά 100% και θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να μειώνεται, αντί να αυξάνεται.

Και αυτοί, όμως, μπορούν να εκμεταλλευτούν σήμερα και αύριο το “μαξιλαράκι” που τους προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet. Πρόκειται για μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους αγώνες του Champions League, στις 11 και 12 Απριλίου.

 

Λιγότερα χαμένα χρήματα στα παρολί του Champions League

Η προσφορά της Mybet επιτρέπει ακόμη και στους παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα παρολί στους επιλεγμένους αγώνες να μην ανησυχήσουν πολύ για τα χρήματά τους. Εξάλλου, αν κερδίσουν το παρολί, θα εξασφαλίσουν κανονικά τα κέρδη τους. Αν, όμως, χάσουν, θα δουν κάποια από τα χρήματά τους να επιστρέφουν στον λογαρισμό τους.

Αναλυτικότερα, οποιοδήποτε από τα παρολί που θα συμμετάσχουν στην προσφορά, ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν εξαιτίας μίας ή περισσότερων λανθασμένων προβλέψεων, θα μπορούν να εξασφαλίσουν επιστροφή ενός ποσού των χρημάτων που χάθηκαν.

 

Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, αποκλειστικά στους αγώνες του Champions League που διεξάγονται σήμερα, 11, και αύριο, 12 Απριλίου.

Το εν λόγω παρολί, μάλιστα, θα πρέπει να αφορά σε αποδόσεις τουλάχιστον 3.00 και να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες που θα χάσουν θα δικαιούνται επιστροφή, η οποία με τη σειρά της θα έχει τη μορφή στοιχήματος. Το εν λόγω στοίχημα, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες και θα μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Mybet έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες λόγω των υψηλών αποδόσεων που προσφέρει στο στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία