Ανταμείβει τα κερδισμένα στο Λίβερπουλ-Χόφενχαϊμ η Mybet

Η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet μας έχει συνηθίσει στο να ανταμείβει τα μέλη της, είτε χάνουν είτε κερδίζουν (ανάλογα με την περίπτωση) και μια τέτοια προσφορά εμφανίστηκε και σήμερα στο πρόγραμμά της. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αποψινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Χόφενχαϊμ και προβλέψουν σωστά.

Οι παίχτες αυτοί δε θα εξασφαλίσουν μόνο κέρδη, αλλά και μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού. Χάρη σε αυτή, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Τα… τυχερά των νικητών

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Λίβερπουλ-Χόφενχαϊμ και κερδίσουν θα εξασφαλίσουν μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού. Πρόκειται για ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει την ίδια αξία με το κερδισμένο τους στοίχημα (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και θα μπορεί να τους αποφέρει επιπλέον κέρδη. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, ώστε να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Ακόμη κι αν το εν λόγω στοίχημα χάσει, άλλωστε, το υπόλοιπο του λογαριασμού των παιχτών δεν πρόκειται να μειωθεί.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο, παράλληλα με τα πιθανά κέρδη από τον αγώνα, θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως τις 00:59. Στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Χόφενχαϊμ, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκειά του.

Επιπλέον, συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα στον αγώνα, ανεξαρτήτως αγοράς, αρκεί να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω και να έχουν αξία 10 ευρώ. Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί το να περιέχουν μια σωστή πρόβλεψη για τον αποψινό αγώνα του Champions League, καθώς τα χαμένα στοιχήματα δε δικαιούνται ανταμοιβή.

Επιπλέον τρέχει και μια ακόμη προσφορά από την Mybet για το Champions League από εχτές την οποία μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες πάιχτες καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία