Συνεχίζονται οι προσφορές** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet στα διεθνή φιλικά

Για μια ακόμη ημέρα, οι εθνικές ομάδες ανά τον κόσμο συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Μουντιάλ της Ρωσίας, μέσω μιας σειράς φιλικών αγώνων, και για μια ακόμη ημέρα, η εταιρία στοιχημάτων Novibet έχει ανακοινώσει μια προσφορά** για έναν από αυτούς τους αγώνες. 'Υστερα από την χτεσινή φιλική αναμέτρηση Αυστρίας-Ρωσίας σειρά παίρνει σήμερα η Σλοβακία με την Ολλανδία, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Χάρη στην προσφορά**, τα μέλη της Novibet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Σλοβακία-Ολλανδία θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, άλλωστε, οι αποδόσεις των τριών επιλεγμένων σημείων δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως – αντίθετα, έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Σλοβακία και Ολλανδία και αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον οι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, χωρίς να αναγκαστούν να προσφέρουν επιπλέον ανταλλάγματα. Και όσοι εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου πριμ, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές**.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στο πλαίσιο της προσφοράς** η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, στο 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα, έχουν ως εξής: 3.80 για νίκη της Σλοβακίας, 3.50 για ισοπαλία και 2.20 για νίκη της Ολλανδίας. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην αύξηση της προσφοράς**, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Novibet που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία