Αποζημιώνει τα χαμένα παρολί του Champions League η εταιρία στοιχήματος Mybet

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για την τοποθέτηση παρολί στοιχημάτων στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, παρόλο που βρισκόμαστε στις αρχές της εβδομάδας, το αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι πλούσιο, χάρη στους αγώνες του Champions League. Οι αγώνες προσφέρουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν σε ένα παρολί και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Βέβαια, ένα παρολί δε φέρνει μόνο περισσότερα κέρδη, αλλά και περισσότερο ρίσκο. Για αυτή την πτυχή, όμως, έχει φροντίσει η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Mybet, η οποία υπόσχεται να αποζημιώσει τους παίχτες, στην περίπτωση που τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Champions League και χάσουν.

 

Τι υπόσχεται η νέα προσφορά της Mybet;

Αναλυτικότερα, η Mybet υπόσχεται να αποζημιώσει με μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο Champions League και χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 50% της αξίας του παρολί, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Και, χάρη σε αυτό, τους δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός επιθυμούν, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Ποια είναι τα κατάλληλα παρολί;

Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Mybet, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα, και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ, στους σημερινούς ή αυριανούς αγώνες του Champions League. Μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε αγώνα της διοργάνωσης και οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά η ελάχιστη συνολική απόδοση του παρολί θα πρέπει να είναι 3.00.

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, οι παίχτες θα δικαιούνται την αποζημίωση που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη.

H Mybet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και την προηγούμενη εβδομάδα επέλεξε την συγκεκριμένη προσφορά γαι τους αγώνες του Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία