Δύο αγώνες με αυξημένες αποδόσεις στη Mybet

Η στοιχηματική εταιρία Mybet συνεχίζει κάθε εβδομάδα να προσφέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη που στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους αγώνες, στο πλαίσιο της προσφοράς "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις". Πρόκειται για μια προσφορά που ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση και περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, στους οποίους οι αποδόσεις είναι αυξημένες.

 

Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στο γεγονός ότι η Mybet διατηρεί μειωμένη γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Μειωμένη γκανιότα σημαίνει και αυξημένα κέρδη για όσους προβλέψουν σωστά το αποτέλεσμα του αγώνα και τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στους αγώνες που έχει επιλέξει αυτή την εβδομάδα η Mybet και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να περιορίζονται από όρους και προϋποθέσεις.

 

Αναλυτικότερα, οι δύο αγώνες που συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα στην προσφορά "Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις" της Mybet διεξάγονται στο πλαίσιο της ιταλικής Serie και πρόκειται για τους εξής:

 

  • Τζένοα-Φιορεντίνα (31 Ιανουαρίου, στις 19:00, με αποδόσεις στο 104,33%)
  • Τορίνο-Σαμπντόρια (1 Φεβρουαρίου, στις 16:00, με αποδόσεις στο 104,10%)

 

Όσοι, λοιπόν, συγκρίνουν τις αποδόσεις των παραπάνω αγώνων στην αγορά του 1Χ2 με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, θα διαπιστώσουν ότι είναι υψηλότερες. Αυτό σημαίνει, βέβαια, ότι η Mybet τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν υψηλότερα κέρδη - και, μάλιστα, χωρίς να τους περιορίζει με όρους και προϋποθέσεις. Άλλωστε, όπως και σε κάθε προσφορά που αφορά στη μείωση της γκανιότας, δεν υπάρχουν σύνθετοι όροι που πρέπει να καλυφθούν. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν στη συγκεκριμένη αγορά και να προβλέψουν με επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό ούτε να καλύψουν κάποιες απαιτήσεις τζιραρίσματος, προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν σε ανάληψη των κερδών τους. Τα τελευταία, άλλωστε, είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμα προς ανάληψη.

Χάρη στην προσφορά της Mybet λοιπόν, όσοι προβλέψουν με επιτυχία το τελικό αποτέλεσμα θα αυξήσουν εύκολα τα κέρδη τους, εκμεταλλευόμενοι τις αυξημένες αποδόσεις.

Η Mybet μάλιστα ανακοινώνει συχνά την προσφορά ''Κορυφαία Πρωταθλήματα - Κορυφαίες Αποδόσεις" σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία