Εταιρία στοιχημάτων Goalbet: Ενισχυμένες αποδόσεις σε Τουρκία και Γερμανία

Ανάμεσα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου, δύο είναι αυτοί που ξεχωρίζουν στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet, κατά κύριο λόγο επειδή συνοδεύονται από μια προσφορά που υπόσχεται να αυξήσει τα πιθανά κέρδη των παιχτών. Πρόκειται για τον αγώνα της τουρκικής Super Lig ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε και τον αγώνα της γερμανικής Bundesliga ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι οποίοι προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και αποτελούν τις πιο συμφέρουσες επιλογές των μελών της Goalbet.

Οι αποδόσεις που θα συναντήσουν, άλλωστε, οι παίχτες στα επιλεγμένα σημεία των δύο αγώνων έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις σε δύο κορυφαίους αγώνες

Και στους δύο επιλεγμένους αγώνες, τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 θα συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Και όσοι εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, εφόσον βέβαια προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην σημερινή της προσφορά: στον αγώνα της Super Lig, η νίκη της Γαλατασαράι πληρώνει 2.19, η ισοπαλία 3.36 και η νίκη της Φενέρμπαχτσε 4.02, ενώ στον αγώνα της Bundesliga, η νίκη της Στουτγκάρδης πληρώνει 3.07, η ισοπαλία 3.57 και η νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2.52.

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στα κατάλληλα σημεία, λοιπόν, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, ενώ όσοι κερδίσουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Η τελευταία αυτή λεπτομέρεια σημαίνει ότι τα κέρδη τους θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία