Μπελενένσες-Μποαβίστα με αυξημένα κέρδη στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε ημέρα, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet έχουν σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε επιλεγμένα σημεία του σημερινού κορυφαίου αγώνα ποδοσφαίρου. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας ενεργοποίησαν για μια ακόμη φορά την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα για έναν αγώνα της πορτογαλικής Primeira Liga, και δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Ο σημερινός επιλεγμένος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Μπελενένσες και Μποαβίστα. Η προσφορά της Goalbet ισχύει για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και έχει αυξήσει τις αποδόσεις που συνοδεύουν κάθε σημείο, αυξάνοντας παράλληλα και τα κέρδη των νικητών.

 

Αυξημένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet ευθύνεται για την αύξηση των επιλεγμένων αποδόσεων, μέσω της εξάλειψης της γκανιότας, της προμήθειας που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση στο στοίχημα. Χωρίς τη γκανιότα, λοιπόν, οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Μπελενένσε και Μποαβίστα.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα της Primeira Liga έχουν ως εξής: 2.54 για νίκη της Μπελενένσες, 3.07 για ισοπαλία και 3.46 για νίκη της Μποαβίστα. Οι αποδόσεις της Goalbet ξεπερνούν τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι οποίες έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στην προσφορά της Goalbet μπορούν να συμμετάσχουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας. Οι μόνες προϋποθέσεις, άλλωστε, είναι να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 23:00) στην αγορά του 1Χ2 του Μπελενένσες-Μποαβίστα. Και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία