Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Ο αγώνας που έχει ξεχωρίσει σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet είναι αυτός του ΠΑΟΚ ενάντια στην Κράσνονταρ, ο οποίος διεξάγεται για τα προκριματικά του Champions League. Ο αγώνας έχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και αυτό φαίνεται και από το πλήθος στοιχημάτων που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες στα μέλη τους. Στην Goalbet, μάλιστα, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

Η εν λόγω προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Άλλωστε, χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα δεν έχουν μειωθεί, αλλά έχουν αυξηθεί.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Κράσνονταρ και ΠΑΟΚ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά, τέλος, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, τα κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να συνοδεύονται από περιορισμούς.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Η προσφορά της 0% γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί ως εξής: 2.18 για νίκη της Κράσνονταρ, 3.48 για ισοπαλία και 3.94 για νίκη του ΠΑΟΚ. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς όμως να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία