Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον κορυφαίο αγώνα του προγράμματος του Champions League και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, απλά εκμεταλλευόμενα ένα σετ αυξημένων αποδόσεων. Ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτός ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι και οι αποδόσεις του που έχουν αυξηθεί βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2.

Αυτό που έχουν να κάνουν όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα. Και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματα αυτά πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία το αν θα πρόκειται για μονά ή παρολί στοιχήματα ή το ποια αξία θα έχουν τα στοιχήματα.

Σημασία έχει, όμως, το να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν είναι εκείνοι που θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη της προσφοράς. Τα κέρδη τους, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς κανέναν περιορισμό.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν αυξηθεί στην Goalbet σε σχέση με τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες. Αναλυτικότερα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.89 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, 3.87 για ισοπαλία και 2.52 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται να ανταμείψουν με εξίσου αυξημένα κέρδη τους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία