Κέρδη και ανταμοιβές στα virtual sports της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet

Tα virtual sports της Novibet, η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υπόσχονται κέρδη κάθε ημέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ενώ ειδικά σήμερα υπόσχονται και να ανταμείψουν όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Η νέα προσφορά** της ιστοσελίδας δεν αφορά σε όσους στοιχηματίζουν στους πραγματικούς αγώνες, αλλά στους εικονικούς, και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Όσοι τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα, άλλωστε, θα κερδίσουν ένα από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η Novibet, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν την ανταμοιβή

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σε οποιοδήποτε από τα virtual sports που βρίσκονται στην σχετική ενότητα: το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις και τις ιπποδρομίες. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν συνολική αξία 20 ευρώ και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει το καθένα να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά**.

Κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει όσα στοιχήματα θέλει, ενώ δεν έχει καμία σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Όπως και να διευθετηθούν, αν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Η ανταμοιβή για τα κατάλληλα στοιχήματα

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της Novibet έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο με συγκεκριμένη αξία. Οι υπεύθυνοι μοιράζουν τρία διαφορετικά τέτοια στοιχήματα, ένα μικρής, ένα μεσαίας και ένα μεγάλης αξίας, τα οποία θα εξασφαλίσουν οι νικητές της προσφοράς**, ανάλογα με το ποσό στοιχηματισμού (20-49,99 ευρώ, 50-99,99 ευρώ και 100 ευρώ και άνω). Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, τέλος, όσοι τοποθετήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο και κερδίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία