500+ στοιχήματα για το El Clasico στην στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet!

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου διεξάγεται το πρώτο El Clasico της νέας σεζόν, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, και όπως είναι φυσικό, ο κορυφαίος αγώνας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα σε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων. Ειδικά στην περίπτωση της στοιχηματικής ιστοσελίδας Meridianbet, όμως, η αναμέτρηση των δύο κορυφαίων ομάδων ποδοσφαίρου της Ισπανίας προσφέρεται με εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού, οι οποίες ξεπερνούν τις 500!

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Meridianbet που θέλουν να στοιχηματίσουν στο El Clasico έχουν στη διάθεσή τους 541 επιλογές και μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, σε διαφορετικές αγορές.

 

541 επιλογές στοιχηματισμού στο El Clasico

Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στη νόμιμη εταιρεία στοιχήματος Meridianbet δεν έχουν παρά να αναζητήσουν τον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και έπειτα να… μελετήσουν τις εκατοντάδες επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να επιλέξουν το σημείο που μπορεί να τους αποφέρει κέρδη. Η δουλειά τους, πάντως, δε θα είναι εύκολη, γιατί οι εναλλακτικές είναι πάρα πολλές.

Οι επιλογές τους, άλλωστε, ξεκινούν από τις πιο κλασικές, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ και το ημίχρονο/τελικό. Έπειτα, επεκτείνονται σε περισσότερο ή λιγότερο συνηθισμένες αγορές, όπως το GG/NG, η διπλή ευκαιρία, το ακριβές σκορ, το σύνολο γκολ, το ισοπαλία όχι στοίχημα, αλλά και κάποια συνδυαστικά στοιχήματα. Τέτοιου είδους στοιχήματα είναι τα διπλά στοιχήματα (που συνδυάζουν δύο αντικρουόμενα ενδεχόμενα), τα γκολ και το τελικό αποτέλεσμα και πολλά ακόμη.

Τέλος, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και σε πιο ασυνήθιστα σημεία, όπως τα μονά/ζυγά, η περίοδος του πρώτου γκολ, τα γκολ της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας και άλλα. Σε κάθε περίπτωση, οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στο El Clasico έχουν εκατοντάδες επιλογές στη διάθεσή τους, οι οποίες όχι μόνο δε θα μειωθούν, αλλά θα ενισχυθούν και από αυτές του live στοιχήματος, μόλις ξεκινήσει το El Clasico της Κυριακής.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία