Ειδικά στοιχήματα στη Novibet για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει το πρόσωπο των ημερών, όχι μόνο στις ειδήσεις για τις πρωτοβουλίες του και τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν, αλλά και στις εταιρίες στοιχημάτων που δεν έχουν παραλείψει να δημιουργήσουν νέα ειδικά στοιχήματα, με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Μια τέτοια στοιχηματική εταιρεία, η Novibet, ανακοίνωσε μια νέα σειρά ειδικών στοιχημάτων για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σχετικά με τις επιδόσεις του στην επόμενη σεζόν του NBA. Και όσοι παίχτες τοποθετήσουν τέτοια στοιχήματα θα διεκδικήσουν μακροχρόνια κέρδη.

 

Οι επιδόσεις του Γιάννη στα ειδικά στοιχήματα της Novibet

Η σειρά των νέων ειδικών στοιχημάτων που ανακοίνωσε η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: τις επιδόσεις του και τα ρεκόρ του.

Όσοι στοιχηματίσουν στην κατηγορία των επιδόσεων του Greek Freak, θα βρουν τις εξής επιλογές: το αν θα καταφέρει, κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν να πετύχει quadruple double, περισσότερα ή λιγότερα από 4,5 triple doubles και περισσότερα ή λιγότερα από 37,5 double doubles. Καθένα από τα παραπάνω σημεία συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση.

Αντίστοιχα, στην κατηγορία των ρεκόρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στα εξής: αν θα ξεπεράσει τα ρεκόρ του των 41 πόντων σε έναν αγώνα, των 14 ασίστ σε έναν αγώνα, των 16 ριμπάουντ σε έναν αγώνα, των 5 κλεψιμάτων σε έναν αγώνα και των 7 κοψιμάτων σε έναν αγώνα. Και αυτά τα στοιχήματα συνοδεύονται από τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Υπομονή για τα πιθανά κέρδη

Βέβαια, όσοι τοποθετήσουν ένα στοίχημα στα παραπάνω θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή, έως ότου διαπιστώσουν αν οι προβλέψεις τους έχουν επαληθευθεί και εξασφάλισαν τα κατάλληλα κέρδη. Όπως είναι φυσικό, τα παραπάνω μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα θα επαληθευθούν κατά τη διάρκεια ή κατά την ολοκλήρωση της σεζόν 2017-2018 του NBA.

Η εταιρία στοιχήματος Novibet είχε ανακοινώσει ξανά ειδικά στοιχήματα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά την διάρκεια των πλέι-οφ του ΝΒΑ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία