Πλήθος ειδικών στοιχημάτων για τη Eurovision στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι ημιτελικοί και ο τελικός της φετινής Eurovision πλησιάζουν και οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρίες διαμορφώνονται συνεχώς, προκειμένου οι παίχτες να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα φαβορί και στα αουτσάιντερ του διαγωνισμού. Στην περίπτωση κάποιων στοιχηματικών ιστοσελίδων όπως η Goalbet, μάλιστα, δεν προσφέρονται μόνο στοιχήματα για τους νικητές των ημιτελικών και των τελικών, αλλά και αρκετά ειδικά στοιχήματα που καλύπτουν διαφορετικές πτυχές του διαγωνισμού τραγουδιού.

Η Goalbet, για παράδειγμα, έχει ανακοινώσει στοιχήματα και αποδόσεις για τους νικητές, αλλά και μια σειρά επιλογών που περιλαμβάνουν ειδικά στοιχήματα, όπως head to head και άλλα.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Goalbet για τη Eurovision

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet έχει ανακοινώσει, όπως είναι φυσικό, αποδόσεις και στοιχήματα σε συνηθισμένες αγορές, όπως η χώρα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον τελικό. Ωστόσο, τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν και στους ημιτελικούς και στις χώρες που θα περάσουν με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στον τελικό.

Οι επιλογές συνεχίζονται και με άλλα ειδικά στοιχήματα, όπως τα head to head. Σε αυτή την περίπτωση, η Goalbet ανακοινώνει ένα ζευγάρι χωρών (όπως Ελλάδα-Ελβετία) και καλεί τους παίχτες να προβλέψουν ποια θα τερματίσει σε υψηλότερη θέση. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποια χώρα της Βαλτικής, των Βαλκανίων, της Σκανδιναβίας ή των 5 κορυφαίων της Eurovision θα τερματίσει στην υψηλότερη θέση. Τέλος, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στην προέλευση του νικητή, αλλά και στο ποια θέση θα κατακτήσει η Ελλάδα.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του πρώτου ημιτελικού της Eurovision, ενώ πολλά από αυτά αναμένεται να διαμορφωθούν κατάλληλα, όταν μάθουμε ποιες χώρες θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία