Πολλά μακροχρόνια στοιχήματα για την Premier League στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten συνεχίζει να προσφέρει άφθονα στοιχήματα στους αγώνες της Premier League που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες και τα μέλη της μπορούν να διεκδικούν κέρδη σε κάθε αναμέτρηση, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές αγορές. Παράλληλα, όμως, η Interwetten δίνει στους παίχτες και την ευκαιρία να τοποθετήσουν μια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα, που μπορούν να τους αποφέρουν ακόμα περισσότερα κέρδη, αρκεί να έχουν τη διάθεσή να περιμένουν έως το τέλος της σεζόν.

Η Interwetten έχει ανακοινώσει μια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα για την Premier League που σε κάποιες περιπτώσεις ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αφού δε ζητούν από τους παίχτες μόνο να προβλέψουν την πρωταθλήτρια ομάδα, μα και άλλες πτυχές του τέλους της σεζόν 2020-2021.

 

Τα μακροχρόνια της Interwetten για την Premier League

Οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε βάθος χρόνου στα αποτελέσματα της Premier League έχουν αρκετές εναλλακτικές στην Interwetten. Όπως είναι φυσικό, η πιο συνηθισμένη από αυτές είναι στην πρωταθλήτρια της σεζόν 2020-2021. Παράλληλα, όμως, μπορούν να στοιχηματίσουν και στην ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αν αφαιρεθούν οι έξι μεγάλες ομάδες της Αγγλίας.

Παράλληλα, όπως μπορούν να στοιχηματίσουν για τις πρώτες θέσεις της σεζόν, τα μέλη της Interwetten μπορούν να στοιχηματίσουν και για τις τελευταίες. Οι επιλογές που έχουν είναι να στοιχηματίσουν στην ομάδα που θα βρεθεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά και στις ομάδες που θα υποβιβαστούν στο τέλος της σεζόν.

Τέλος, οι επιλογές που έχουν συνεχίζονται και σε άλλους τομείς, όπως αυτούς του σκορ. Στην Interwetten μπορούν να στοιχηματίσουν στην ομάδα που στο τέλος της σεζόν θα έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ, ενώ παράλληλα μπορούν να στοιχηματίσουν και σε εκείνη που θα έχει πετύχει τα λιγότερα. Οι παίχτες έχουν κι άλλες επιλογές, οι οποίες θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες όσο το πρωτάθλημα της Premier League εξελίσσεται.

Εννοείται πως στα στοιχήματα αυτά μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία