1.000+ στοιχήματα στο Μπάγερν-Ολυμπιακός στη στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet!

Η σημερινή ημέρα του Champions League περιέχει για μια ακόμη φορά κορυφαίους αγώνες, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει και ένας με ελληνικό ενδιαφέρον. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Ολυμπιακό, ο οποίος φυσικά και προσφέρεται στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος και παρέχει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού.

Και όταν λέμε “άφθονες”, πραγματικά το εννοούμε! Ειδικά η Goalbet ανακοίνωσε περισσότερα από 1.000 στοιχήματα στον αποψινό αγώνα, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες έχουν περισσότερες ευκαιρίες από ποτέ, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που ανακοινώνει η Goalbet για το Μπάγερν-Ολυμπιακός

Ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία στοιχημάτων που προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet για τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού, ξεχωρίζουν όπως είναι φυσικό οι πιο συνηθισμένες αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, το ημίχρονο/τελικό, το ακριβές σκορ και άλλες. Δίπλα σε αυτές, η Goalbet έχει προσθέσει και κάποιες άλλες δημοφιλείς αγορές, όπως το ισοπαλία όχι στοίχημα, η δεύτερη ευκαιρία, το GG/NG και οι σκόρερ του αγώνα.

Ο στοιχηματισμός, όμως, αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, όταν κάποιος προσπεράσει τις παραπάνω αγορές. Οι επόμενες περιλαμβάνουν προβλέψεις για τη μέθοδο επίτευξης του πρώτου γκολ, για το αν κάποια ομάδα θα κερδίσει πέναλτι ή αν θα χάσει πέναλτι, για το αν κάποια ομάδα θα βρεθεί πίσω στο σκορ και τελικά κερδίσει, για την περίοδο επίτευξης του πρώτου γκολ και πολλές ακόμη.

Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα που αφορούν αποκλειστικά σε εξελίξεις ενός συγκεκριμένου ημιχρόνου, να συνδυάσουν προβλέψεις (όπως το τελικό αποτέλεσμα και ο αριθμός των γκολ), καθώς και να στοιχηματίσουν στα κόρνερ, στις κάρτες και σε άλλες δευτερεύουσες πτυχές του αγώνα.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του Μπάγερν-Ολυμπιακός και θα αντικατασταθούν από τα αντίστοιχα live στοιχήματα μετά τη σέντρα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία