Αυξημένες αποδόσεις στο μπάσκετ από τη Meridianbet

Η στοιχηματική εταιρία Meridianbet καλεί και σήμερα τα μέλη της να συμμετάσχουν στην πρόκληση που έχει θέσει στο μπάσκετ και να προβλέψουν με επιτυχία το σύνολο του σκορ των δύο σημαντικότερων αγώνων του αποψινού προγράμματος της Euroleague. Πρόκειται για τους αγώνες ανάμεσα σε Τσεντεβίτα και Ερυθρό Αστέρα και ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ, οι οποίοι συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Meridianbet.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά έχει αυξήσει τις αποδόσεις που συνοδεύουν ένα από τα ειδικά στοιχήματα της Meridianbet στο μπάσκετ. Στο στοίχημα αυτό, οι παίχτες καλούνται να προβλέψουν το σύνολο των πόντων που θα πετύχουν και οι τέσσερις παραπάνω ομάδες στους μεταξύ τους αγώνες και εμφανίζεται με τη μορφή του over/under.

 

Στην πρόκληση της Meridianbet, λοιπόν, οι παίχτες καλούνται να στοιχηματίσουν στο over/under του συνόλου των 330.5 πόντων. Το σημείο under συνοδεύεται από την απόδοση 1.45 και το σημείο over από την απόδοση 2.65. Πρόκειται για δύο ενισχυμένες αποδόσεις που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το σύνολο των πόντων.

 

Κάθε παίχτης, τέλος, που επιθυμεί να συμμετάσχει στην πρόκληση της Meridianbet μπορεί να τοποθετήσει είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξη των δύο αγώνων. Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, τέλος, όσοι προβλέψουν σωστά θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους. Αυτό σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Μάλιστα να σας θυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα Meridianbet πρν λίγες ημέρες είχε αυξήσει ξανά τις αποδόσεις της στους αγώνες της Euroleague.

 

Η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια εφόσον διαθέτει και online καζίνο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία