Βιλερμπάν-Ολυμπιακός με 280+ στοιχήματα στην εταιρία στοιχημάτων Meridianbet

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τη Βιλερμπάν και κάνει το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν της Euroleague, σε έναν αγώνα που σίγουρα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών παιχτών του στοιχήματος. Όσοι από αυτούς, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Meridianbet θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Άλλωστε, η Meridianbet προσφέρει στα μέλη της περισσότερα από 280 στοιχήματα στον σημερινό αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Τα στοιχήματα αυτά καλύπτουν κάθε πιθανή πτυχή του αγώνα και το καθένα συνοδεύεται από τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα της Meridianbet για το Βιλερμπάν-Ολυμπιακός

Η Meridianbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει φροντίσει να ανακοινώσει εκατοντάδες στοιχήματα στον σημερινό πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού και έχει συμπεριλάβει από τις πιο κλασικές έως τις πιο ασυνήθιστες αγορές. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή, στο over/under των πόντων του αγώνα (αλλά και κάθε ομάδας ξεχωριστά), στο χάντικαπ, αλλά και στο εύρος νίκης της ομάδας που θα φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή, στους πόντους και στο draw no bet κάθε περιόδου ή ημιχρόνου.

Οι επιλογές που προσφέρει η Meridianbet βέβαια, δεν τελειώνουν εδώ. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στα μονά/ζυγά, στη διακύμανση του σκορ και στο αν θα υπάρξει παράταση.

Όλες οι παραπάνω επιλογές συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες αποδόσεις, οι οποίες δείχνουν τα πιθανά κέρδη, αλλά και τις πιθανότητες επαλήθευσης των σημείων. Τέλος, τα παραπάνω στοιχήματα θα παραμείνουν ενεργά έως την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Βιλερμπάν και Ολυμπιακό και θα αντικατασταθούν έπειτα από νέα, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος της Meridianbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία