Μειωμένο ρίσκο στους πρώτους σκόρερ από τη Bet365

Διανύουμε ένα πολλά υποσχόμενο τριήμερο για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, καθώς τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν και αμφίρροπες αναμετρήσεις υπόσχονται θέαμα, συγκινήσεις και κέρδη για όσους στοιχηματίσουν σε αυτές. Ειδικά τα μέλη της Bet365 έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών και να μην περιοριστούν στις κλασικές, όπως το 1Χ2 ή το over/under.

Μπορούν, για παράδειγμα, να επιλέξουν οποιονδήποτε από τους αγώνες ποδοσφαίρου του τριημέρου και να στοιχηματίσουν στον παίχτη που θα σκοράρει το πρώτο γκολ. Η συγκεκριμένη αγορά έχει αρκετές επιλογές σε κάθε αγώνα και οι αποδόσεις για καθεμία από αυτές είναι άκρως ικανοποιητικές. Παράλληλα, όμως, και το ρίσκο βρίσκεται σε αυξημένα επίπεδα – εκτός κι αν οι παίχτες εκμεταλλευτούν την σχετική προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet365.

 

Each way στοιχήματα στον πρώτο σκόρερ

Η Bet365 επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν, όχι μόνο απλά στοιχήματα στην αγορά του πρώτου σκόρερ, αλλά και each way. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα στον ποδοσφαιριστή της επιλογής τους, σε έναν από τους αγώνες ποδοσφαίρου του τριημέρου, και να εξασφαλίσουν κέρδη, ακόμη κι αν αυτός δε σκοράρει πρώτος.

Συγκεκριμένα, η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 θα πληρώσει κάποια κέρδη (έστω μειωμένα), ακόμη κι αν ο ποδοσφαιριστής της επιλογής ενός παίχτη δε σκοράρει το πρώτο, αλλά οποιοδήποτε γκολ του αγώνα. Με τον τρόπο αυτό, το ρίσκο στοιχηματισμού στη συγκεκριμένη αγορά μειώνεται αρκετά. Βέβαια, στην προσφορά ισχύουν κάποιοι όροι και προϋποθέσεις.

 

Οι όροι της προσφοράς

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα each way στοίχημα στην αγορά του πρώτου σκόρερ οποιουδήποτε από τους αγώνες του τριημέρου. Το στοίχημα αυτό, μάλιστα, θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα.

Αυτές είναι και οι μοναδικές προϋποθέσεις της προσφοράς. Και, στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής της επιλογής τους δεν πετύχει το πρώτο γκολ, αλλά οποιοδήποτε άλλο (αρκεί να μην έχουν εξαντληθεί τα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα), θα εξασφαλίσει κέρδη ίσα με το 1/3 της αρχικής απόδοσης που επέλεξε.

H Bet365 είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου και επιπλέον ανήκει και στις νόμιμες της Ελλάδος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία