Ενισχυμένες αποδόσεις για το Σαββατοκύριακο ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Novibet

Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με αγώνες ποδοσφαίρου αλλά και στοιχηματικές ευκαιρίες από τις εταιρίες στοιχημάτων που παρουσιάζουν μικρότερη ή μεγαλύτερη στοιχηματική αξία και τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές και να διεκδικήσουν κέρδη. Ανάμεσα στα πιο συνηθισμένα στοιχήματα, όμως, βρίσκονται και κάποια ειδικά, τα οποία υπόσχονται να ανταμείψουν με αυξημένα κέρδη τους νικητές.

Τα συγκεκριμένα ειδικά στοιχήματα συνοδεύονται, άλλωστε, από ενισχυμένες αποδόσεις. Και, χάρη σε αυτές, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Τρεις ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στη Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τρία ειδικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Και τα τρία συνδυάζουν περισσότερες από μία προβλέψεις και υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με αυξημένα κέρδη.

Το πρώτο από αυτά αφορά στους αγώνες της Premier League που διεξάγονται το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, προβλέπει ότι θα νικήσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Έβερτον. Η ενισχυμένη απόδοση του στοιχήματος βρίσκεται στο 6.90.

Το δεύτερο στοίχημα, από την άλλη, αφορά σε έναν αγώνα του Σαββάτου: αυτόν ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, για την ισπανική Primera Division. Το συγκεκριμένο προβλέπει ότι στον αγώνα θα σκοράρουν και ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Καρίμ Μπενζεμά. Η ενισχυμένη απόδοση του στοιχήματος βρίσκεται στο 6.00.

Το τρίτο στοίχημα, τέλος, αφορά στους αγώνες της Primera Division που θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Η πρόβλεψή του είναι ότι θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους οι Βαλένθια, Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση του 6.24.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα παραμείνουν στη Novibet έως την έναρξη κάθε αγώνα και υπόσχονται να ανταμείψουν όσους τα τοποθετήσουν και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται με αυξημένα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία