Διπλή προσφορά στο μπάσκετ από την Sportingbet

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο μπάσκετ, καθώς όχι μόνο διεξάγονται ελάχιστοι ενδιαφέροντες αγώνες στο ποδόσφαιρο και σε άλλα δημοφιλή αθλήματα, αλλά διεξάγονται και κάποιοι εξαιρετικά ενδιαφέροντες αγώνες στο πλαίσιο της Euroleague. Η τρέχουσα αγωνιστική, άλλωστε, φέρνει αντιμέτωπη απόψε τη Φενέρμπαχτσε με την Εφές, καθώς και τον Ερυθρό Αστέρα με την Ολίμπια Μιλάνο. Και στους δύο αγώνες, μάλιστα, η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet φροντίζει να αυξήσει το στοιχηματικό ενδιαφέρον, ανακοινώνοντας μια διπλή προσφορά.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται αυξημένα κέρδη στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Εφές και μειωμένο ρίσκο στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Ολίμπια Μιλάνο.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον πρώτο αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 19:45). Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι αγορές, εκτός αυτών του live στοιχήματος, καθώς και τα παρολί στοιχήματα. Όσοι τοποθετήσουν παρολί, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται απόψε, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον δεύτερο μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Και σε αυτή την προσφορά συμμετέχουν μόνον τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 20:00). Επιπλέον, δε συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές, αλλά μόνον το χάντικαπ αγώνα, ημιχρόνου και πρώτης περιόδου. Τέλος, προκειμένου να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα στα μέλη της, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ραντούλιτσα να πετυχαίνει τουλάχιστον 12 πόντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Όσοι συμμετάσχουν στη διπλή προσφορά της Sportingbet, τέλος, θα δουν τα χρήματα που δικαιούνται να πιστώνονται στον λογαριασμό τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα, όμως, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Και η χτεσινή ημέρα ήταν της Euroleague για την ιστοσελίδα στοιχημάτων καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντιμετώπισαν την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ αντίστοιχα και συνοδεύτηκαν από τις προσφορές της Sportigbet.

Εκτός από το ότι η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας είναι και από τις πιο γνωστές παγκοσμίως μιας και λειτουργεί νόμιμα σε 200 χώρες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία