Μειωμένο ρίσκο συνοδεύει επιλεγμένα σημερινά παρολί στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρα μας και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα στο ποδόσφαιρο δίνοντάς τους την ευκαιρία να στοιχηματίσουν μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή παρολί επικεντρώνεται στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα, όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά, τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση, μόνο στην περίπτωση που σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γρίλις ή ο Ράσφορντ.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με οποιονδήποτε αριθμό σημείων, που να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάθε σημείο του παρολί θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί στο pre-game, ενώ θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2 (μόνη εξαίρεση αποτελεί ο αγώνας της Primera Division Αθλέτικ Μπιλμπάο- Σεβίλλη που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει έπειτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, απλά στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet, το οποίο να αναφέρει το ID του δελτίου τους.

 

Τα στοιχήματα που θα δικαιούνται αποζημίωση

Τα παραπάνω στοιχήματα θα συμμετάσχουν στην προσφορά της Goalbet, αλλά η προσφορά θα ενεργοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που επαληθευθεί το σενάριο της στοιχηματικής ιστοσελίδας για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα. Αν επαληθευθεί, όσα παρολί χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή, τέλος, θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ, το οποίο σημαίνει ότι θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία