Στοιχηματική εταιρία Goalbet: Παρολί με μειωμένο ρίσκο στο ισπανικό πρωτάθλημα

H ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet υποδέχεται την άφθονη αγωνιστική δράση των γηπέδων της Ισπανίας με μια νέα προσφορά και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στους επερχόμενους αγώνες. Η νέα προσφορά ισχύει για επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στους αγώνες της Primera Division και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν τα παρολί τους χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Ο πρώτος και βασικότερος όρος συμμετοχής στη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι να τοποθετήσουν οι παίχτες τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από προβλέψεις σε τέσσερις τουλάχιστον αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος – στην προσφορά συμμετέχουν όλοι οι αγώνες της Primera Division, με μόνη εξαίρεση όσους προσφέρονται με 0% γκανιότα. Επιπλέον, τα παρολί θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και να αφορούν αποκλειστικά σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Μόλις τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Και έπειτα, δεν έχουν παρά να περιμένουν τη διευθέτηση του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Την αποζημίωση που μοιράζει η σημερινή προσφορά θα δικαιούνται μόνον όσα παρολί στοιχήματα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσουν, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εισπράξουν μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να μεταφερθεί από τον λογαριασμό, μόνον εφόσον καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Και μπορεί αυτή η προσφορά της Goalbet να ισχύει για τους επερχόμενους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ωστόσο για σήμερα ο αγώνας Βιγιαρεάλ-Μπέτις προσφέρεται με 0% γκανιότα. Μην ξεχνάτε πως μέσω της Goalbet μπορούν να στοιχηματίσουν και όλοι οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία