Μειωμένο ρίσκο στο ποδόσφαιρο υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Το επόμενο τριήμερο διεξάγονται κορυφαίοι αγώνες ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη, αφού επιστρέφουν κορυφαία και αγαπημένα πρωταθλήματα οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χάρη στις προσφορές που θα ανακοινώσουν οι εταιρίες στοιχημάτων, αλλά και σε μερικές περιπτώσεις να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας Interwetten ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα.

Η νέα προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Interwetten ισχύει τις επόμενες ημέρες για όλους τους αγώνες των εξής πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου: την γερμανική Bundesliga, την αγγλική Premier League, την ισπανική La Liga και την ελληνική Superleague. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε οποιονδήποτε από τους αγώνες των παραπάνω πρωταθλημάτων θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν ο αγώνας λήξει με λευκή ισοπαλία και χάσουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Interwetten;

Η νέα προσφορά ισχύει για όλους τους αγώνες των παραπάνω πρωταθλημάτων που διεξάγονται έως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου. Οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σε οποιονδήποτε αγώνα προτιμούν.

Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Από εκεί και πέρα, μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, χάρη στην προσφορά της Interwetten. Αν χάσουν, άλλωστε, και ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με λευκή ισοπαλία, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα είναι ένα πριμ, το οποίο θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα του πριμ, τέλος, θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία