Νέο ρεκόρ εσόδων για την ιταλική αγορά online τυχερών παιχνιδιών

Η ιταλική αγορά κατάφερε τον περασμένο Νοέμβριο να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αφού τα έσοδά της αυξήθηκαν και για πρώτη φορά ξεπέρασαν τα 250 εκατομμύρια ευρώ. Ο επόμενος μήνας, όμως, ο Δεκέμβριος, ήταν ακόμα πιο επικερδής για την αγορά online τυχερών παιχνιδιών, αφού ξεπέρασε το ρεκόρ του Νοεμβρίου και έθεσε νέο.

Οι τελευταίοι μήνες είναι ιδανικοί για την αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Ιταλίας, η οποία έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις απώλειες που έχει η αγορά επίγειων τυχερών παιχνιδιών. Εξαιτίας της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, τα πρακτορεία στοιχήματος και τα επίγεια καζίνο έχουν δει τα έσοδά τους να συρρικνώνονται και οι παίχτες προτιμούν την εναλλακτική των online τυχερών παιχνιδιών.

 

Το νέο ρεκόρ της ιταλικής αγοράς

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, οι νόμιμες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών στην Ιταλία εξασφάλισαν συνολικά έσοδα 359 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στον Δεκέμβριο του 2020. Η αύξηση αυτή αγγίζει το 38,7%, σε σχέση με τον Νοέμβριο (που διατηρούσε το προηγούμενο ρεκόρ) και το 86%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019.

Βασικές υπεύθυνες για τις εξαιρετικές επιδόσεις της ιταλικής αγοράς ήταν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, οι οποίες εξασφάλισαν έσοδα ρεκόρ για τον Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, εξασφάλισαν έσοδα 177,1 εκατομμυρίων ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 59,5%, σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2020, και 94,2%, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2019.

Όσον αφορά στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που εξασφάλισαν τα περισσότερα έσοδα, τέλος, αυτές ήταν οι Goldbet (με μερίδιο 12,8%), Sisal (12,5%) και Snai (11,7%). Η Bet365, που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν μονίμως στην κορυφή της προτίμησης των Ιταλών, βρέθηκε στην πέμπτη θέση (10,2%), καθώς οι παίχτες του επίγειου στοιχήματος που κατέφυγαν στο online προτιμούν τις εταιρείες που γνωρίζουν μέσω των πρακτορείων (να θυμίσουμε πως στην διάρκεια του Νοεμβρίου βρέθηκε στην 6η θέση).

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.