Νέα mobile πλατφόρμα για τη Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes λάνσαρε επίσημα τη νέα της πλατφόρμα για στοίχημα από το κινητό. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι βασισμένη στη Mobenga της Playtech και είχε παραχωρηθεί από τον Αύγουστο δοκιμαστικά σε κάποια μέλη της εταιρείας, προκειμένου να καταχωρηθούν οι πρώτες τους εντυπώσεις.

 

Μετά το επίσημο λανσάρισμά της, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στο online κατάστημα της Apple και προορίζεται προς το παρόν για iPhone και iPad. Σύμφωνα με την εταιρεία, διαθέτει νέο interface, καθώς και τεχνολογίες που βελτιώνουν την εμπειρία των παιχτών. Επιπλέον, προσφέρει πρακτικότητα στην πλοήγηση και στην κατάθεση του κουπονιού, ζωντανή μετάδοση ιπποδρομιών και πολλές ευκολίες.

Η Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στην Αγγλία και προσφέρει στοιχήματα σε πάνω από 40 αθλήματα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.