Μειώθηκαν σημαντικά τα έσοδα της φινλανδικής αγοράς στοιχήματος

Η φινλανδική εταιρεία στοιχήματος Veikkaus ανακοίνωσε ότι, κατά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, τα έσοδά της μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό, εξαιτίας του κλεισίματος των πρακτορείων της, αλλά και της τεράστιας μείωσης στοιχηματικών επιλογών, που οφείλεται στη διακοπή των περισσότερων διοργανώσεων ανά τον κόσμο.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης εταιρείας, μάλιστα, έχουν ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα, δεδομένου ότι διατηρεί το μονοπώλιο στη Φινλανδία. Επομένως τα δικά της οικονομικά αποτελέσματα είναι και τα συνολικά οικονομικά αποτελέσματα της αγοράς νόμιμου στοιχήματος της χώρας.

 

Μείωση 40,6% των εσόδων στη Φινλανδία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Veikkaus, λοιπόν, τα έσοδα από το στοίχημα μειώθηκαν κατά 40,6%, από τη στιγμή που τέθηκαν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι λόγοι για αυτή την τεράστια μείωση είναι δύο: πρώτον, η Veikkaus αναγκάστηκε να κλείσει όλα τα επίγεια πρακτορεία της και δεύτερον, υπάρχουν πια ελάχιστοι αγώνες για να στοιχηματίσει κανείς.

Ο δεύτερος λόγος έχει ιδιαίτερη σημασία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Veikkaus έχει παρουσία και στο online στοίχημα (όπου και πάλι διατηρεί μονοπώλιο στη Φινλανδία). Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως πολλοί από τους πελάτες τους έκαναν τη μετάβαση στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να εξισορροπήσει τα οικονομικά αποτελέσματά της, αφού οι διαθέσιμοι αγώνες για στοιχηματισμό είναι ελάχιστοι.

Η Φινλανδία βρίσκεται στην πέμπττη εβδομάδα lockdown, γεγονός που σημαίνει ότι τα πρακτορεία στοιχήματος της Veikkaus παραμένουν κλειστά για περισσότερο από έναν μήνα. Τα έσοδα που υπολογίζουν οι υπεύθυνοι για αυτό το διάστημα θα μπορούσαν να αγγίζουν περίπου τα 160 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, δεν ξεπέρασαν τα 95 εκατομμύρια ευρώ. Και, ενώ το online στοίχημα θα μπορούσε να αναπληρώσει τα χαμένα χρήματα, αφού αρκετοί στράφηκαν στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Veikkaus, τα έσοδα του online τομέα παρουσίασαν ελάχιστη αύξηση (μόλις κατά 1 εκατομμύριο ευρώ), αφού οι παίχτες έχουν πλέον ελάχιστες επιλογές στοιχηματισμού.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη