Αύξηση αποδόσεων στο Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάντσεστερ Σίτι στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η σημερινή αγωνιστική ημέρα του Champions League επιφυλάσσει πολλούς κορυφαίους αγώνες και ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να ελπίζουν για το καλύτερο, απολαμβάνοντας παράλληλα κορυφαίο θέαμα στις σημερινές αναμετρήσεις. Σε μία από αυτές, όμως, οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται είναι ακόμη μεγαλύτερες, χάρη στην σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet.

Η προσφορά της Goalbet είναι αυτή της 0% γκανιότας και ισχύει αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μάντσεστερ Σίτι. Με άλλα λόγια, όσοι παίχτες επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα και στοιχηματίσουν στο 1Χ2 θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της 0% γκανιότας;

Η συγκεκριμένη προσφορά οφείλεται στο γεγονός ότι η Goalbet διατηρεί μηδενική προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα) στα επιλεγμένα σημεία. Η προμήθεια ευθύνεται για τη μείωση των αποδόσεων, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0% οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League. Οι αποδόσεις που υπόσχονται τα αυξημένα κέρδη είναι οι παρακάτω: 3.06 για νίκη της Σαχτάρ Ντόνετσκ, 3.45 για ισοπαλία και 2.55 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Οι αποδόσεις της Goalbet κυμαίνονται σε επίπεδα πάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές από ότι οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη της σημερινής προσφοράς της Goalbet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Μάντσεστερ Σίτι και να επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας, καθώς η προσφορά (και οι αυξημένες αποδόσεις) δε μεταφέρονται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

Μαζί με το Champions League συνεχίζονται και οι προσφορές της Goalbet. Έτσι ύστερα από τον χτεσινό αγώνα Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης που ανακοίνωσε με 0% γκανιότα σειρά παίρνει σήμερα η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Μάντσεστερ Σίτι.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία