0% γκανιότα στο NBA από τον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία  Stoiximan δίνει απόψε στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να στοιχηματίσουν σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες μπάσκετ της ημέρας: αυτόν ανάμεσα σε Οκλαχόμα Θάντερ και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο οποίος διεξάγεται στις 04:00 τα ξημερώματα, στο πλαίσιο της σειράς των τελικών του NBA.

 

Τα αυξημένα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν παίχτες οφείλονται στην προσφορά της 0% γκανιότας που ισχύει σε καθημερινή βάση για έναν επιλεγμένο αγώνα στον Stoiximan. Η συγκεκριμένη προσφορά ουσιαστικά αυξάνει τις αποδόσεις σε συγκεκριμένα σημεία, χάρη στο γεγονός ότι εξαλείφεται η γκανιότα (η προμήθεια που διατηρούν κατά τον υπολογισμό κάθε απόδοσης οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας). Έτσι, οι λάτρεις του NBA, αλλά και όσοι επιθυμούν να προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους (αυξάνοντας τα πιθανά κέρδη, αλλά διατηρώντας το ρίσκο στο ίδιο ύψος) θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Για να διεκδικήσουν, βέβαια, τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να ακολουθήσουν τους κανόνες της προσφοράς. Αυτοί, όμως, είναι απλοί και δε ζητούν σημαντικά ανταλλάγματα, όπως ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού και τζιράρισμα της αξίας των επιπλέον κερδών. Το μόνο που ζητούν είναι η τοποθέτηση του στοιχήματος πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του νικητή.

 

Στη συγκεκριμένη αγορά, άλλωστε, βρίσκονται και οι δύο αυξημένες αποδόσεις που έχουν προκύψει από την προσφορά. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον αγώνα: 2.20 για νίκη των Οκλαχόμα Θάντερ και 1.82 για νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Με εξαίρεση τον Stoiximan, άλλωστε, οι ιστοσελίδες του στοιχήματος διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αποψινό αγώνα του NBA.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία