Δύο ενισχυμένες αποδόσεις από τη Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes ανακοίνωσε και σήμερα κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε αγγλικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Αν και βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα της εβδομάδας, άλλωστε, η αγωνιστική δράση είναι έντονη στα γήπεδα της Αγγλίας και οι ευκαιρίες στοιχηματισμού παραμένουν άφθονες.

 

Δύο τέτοιες ευκαιρίες ξεχωρίζουν, χάρη στη σημερινή προσφορά της Ladbrokes. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν δύο ενισχυμένες αποδόσεις σε αντίστοιχους αγώνες, με αποτέλεσμα να δίνουν την ευκαιρία στους παίχτες να στοιχηματίσουν χωρίς αυξημένο ρίσκο, αλλά να διεκδικήσουν παράλληλα αυξημένα κέρδη.

 

Η πρώτη από αυτές τις ενισχυμένες αποδόσεις μπορεί να βρεθεί στον αγώνα ανάμεσα σε Έβερτον και Άρσεναλ. Αναλυτικότερα, στο σημείο που προβλέπει πως η Άρσεναλ θα κερδίσει με διαφορά δύο ή περισσότερων γκολ, η απόδοση έχει ενισχυθεί από το προηγούμενο 3.20 στο 3.50.

 

Αντίστοιχα, η δεύτερη ενισχυμένη απόδοση μπορεί να βρεθεί στον αγώνα ανάμεσα σε Νόργουιτς και Άστον Βίλλα. Σε αυτή την περίπτωση, βρίσκεται στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν σε νίκη της Νόργουιτς και σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 5.00, αντί της προηγούμενης του 4.33.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις αποτελούν κομμάτι της σημερινής προσφοράς της Ladbrokes και θα ισχύουν έως την έναρξη κάθε αγώνα. Οι παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν, στην περίπτωση που οι προβλέψεις τους επαληθευθούν, κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι bonus. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη δεν απαιτούν τζιράρισμα και πως θα είναι διαθέσιμα άμεσα προς ανάληψη.

 

Η Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες της Μεγάλης Βρετανίας και προσφέρει στα μέλη εκτός από στοίχημα και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία