Πρόωρα κέρδη στο Γρανάδα – Λας Πάλμας από την Paddy Power

Η τρέχουσα αγωνιστική της ισπανικής Primera Division ολοκληρώνεται με τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Γρανάδα και Λας Πάλμας και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν μία ακόμη ευκαιρία (μέχρι τις επόμενες, στο τέλος της εβδομάδας) για να διεκδικήσουν κέρδη στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, έχουν μία ακόμη ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Paddy Power που υπόσχεται πρόωρα κέρδη και μειωμένο ρίσκο στους αγώνες της διοργάνωσης.

 

Αναλυτικότερα, όπως και στους προηγούμενους αγώνες της Primera Division, η Paddy Power υπόσχεται πρόωρα κέρδη και μειωμένο ρίσκο σε αυτόν ανάμεσα σε Γρανάδα και Λας Πάλμας. Αναλυτικότερα, η προσφορά της υπόσχεται πληρωμή κάποιων στοιχημάτων ως νικητήριων, σε περίπτωση που μία από τις δύο ομάδες προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ.

 

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο Γρανάδα – Λας Πάλμας, πριν την ώρα έναρξης του αγώνα, στις 21:45. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Εκεί, μάλιστα, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία που προβλέπουν νίκη μίας εκ των δύο ομάδων και όχι της ισοπαλίας.

 

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και επιλέξουν τη νικήτρια ομάδα του αγώνα, στην περίπτωση που η ομάδα της επιλογής τους προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, το στοίχημά τους θα διευθετηθεί ως κερδισμένο. Τα κέρδη, μάλιστα, θα μεταφερθούν άμεσα στον λογαριασμό τους και δε θα έχει καμία απολύτως σημασία το πώς θα εξελιχθεί τελικά ο αγώνας. Ακόμη κι αν η ομάδα τους έρθει ισόπαλη ή χάσει, θα έχουν ήδη εξασφαλίσει τα κέρδη τους, αρκεί να έχει προηγηθεί με δύο γκολ.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Η ιστοσελίδα Paddy Power είχε ανακοινώσει την ίδια προσφορά και για τον προηγούμενο αγώνα της Λας Πάλμας με την Βαλένθια.

 

Ένα από τα πλεονεκτήματα της Paddy Power που την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες είναι η ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα όχι μόνο αθλητικά αλλά και ειδικά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία