Ενισχυμένες αποδόσεις στo ποδόσφαιρο από τη Ladbrokes

H στοιχηματική εταιρία Ladbrokes ανακοινώνει σε καθημερινή βάση ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία επιλεγμένων ποδοσφαιρικών αγώνων και η σημερινή ημέρα δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, ειδικά χάρη στο γεγονός ότι το αγωνιστικό της πρόγραμμα είναι γεμάτο από αγώνες ποδοσφαίρου που προσφέρονται προς στοιχηματισμό. Άλλωστε, ξεκινούν σήμερα αρκετές ευρωπαϊκές διοργανώσεις της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ συνεχίζονται και οι αγώνες του Copa Africa.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Ladbrokes επέλεξε τέσσερις από τους σημερινούς αγώνες και ανακοίνωσε αντίστοιχες ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς παράλληλα να έχουν να αντιμετωπίσουν περισσότερο ρίσκο.

 

Η πρώτη τέτοια απόδοση βρίσκεται στον αγώνα του αγγλικού Championship ανάμεσα σε Μπράιτον και Σέφιλντ. Όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο να κερδίσει η Μπράιτον και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα δουν την ενισχυμένη απόδοση του 5.50, αντί της προηγούμενης του 4.50.

 

Η δεύτερη ενισχυμένη απόδοση, από την άλλη, βρίσκεται στον σημερινό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Μπάγερν Μονάχου. Και σε αυτή την περίπτωση, βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Μπάγερν και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και έχει ενισχυθεί στο 3.25 από το 2.75.

 

Δύο ακόμη τέτοιες αποδόσεις βρίσκονται στους σημερινούς αγώνες του Copa Africa. Στον αγώνα της Ακτής Ελεφαντοστού με το Κονγκό, έχει ενισχυθεί η απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως θα νικλήσει η Ακτή Ελεφαντοστού και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, από το 4.50 στο 5.50. Και στον αγώνα του Μαρόκο με το Τόγκο, έχει ενισχυθεί η απόδοση στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει το Μαρόκο και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, από το 5.00 στο 6.00.

 

Όλες οι ενισχυμένες αποδόσεις της Ladbrokes, τέλος, θα ισχύουν έως την έναρξη κάθε αγώνα, ενώ τα κέρδη που υπόσχονται θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Η Ladbrokes είναι από τις πιο παλιές στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος με έτος ίδρυσης το 1886.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία