Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από τη Ladbrokes

Όπως κάθε ημέρα, και σήμερα η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes φροντίζει να καλύψει κάθε ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξάγεται εντός ή εκτός της Ευρώπης. Ειδικά όσον αφορά στα γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου, αυτά θα γεμίσουν πάλι σήμερα, καθώς αρκετές από τις εθνικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου επιστρέφουν, εν όψει του Σαββατοκύριακου.

 

Σε δύο από τους σημερινούς αγώνες, μάλιστα, η Ladbrokes ανακοίνωσε, κατά την προσφιλή της συνήθεια, και κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν. Οι εν λόγω αποδόσεις βρίσκονται σε επιλεγμένους αγώνες, στοιχηματικές αγορές και σημεία και ισχύουν έως την έναρξη κάθε αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes αύξησε αρχικά μια απόδοση στον αγώνα ανάμεσα σε Μπάρνσλεϊ και Νότινγχαμ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του αγγλικού Championship. Η ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στην αγορά του νικητή αγώνα και GG/NG και συγκεκριμένα στο σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Μπάρνσλεϊ και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση αρχικά βρισκόταν στο 4.00, αλλά πλέον αγγίζει το 5.00.

 

Αντίστοιχα, στον αγώνα της γερμανικής Bundesliga ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Λειψία, η ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στην ίδια στοιχηματική αγορά και στο σημείο που προβλέπει νίκη της Λειψίας και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σε αυτήν την περίπτωση, η απόδοση αυξήθηκε από το 3.50 στο 4.00.

 

Και οι δύο ενισχυμένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Ladbrokes, τέλος, θα ισχύουν έως την έναρξη κάθε αγώνα και δε θα μεταφερθούν στο live στοίχημα. Όσοι, μάλιστα, τις εκμεταλλευτούν και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Η Ladbrokes είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν και παιχνίδια στα μέλη τους όπως καζίνο, πόκερ,μπίνκο,κίνο και πάρα πολλά ακόμη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία