Δύο προσφορές της Sportingbet για το ΗΠΑ-Σερβία

Απόψε στις 22:00, οι δύο καλύτερες ομάδες του κόσμου, οι ΗΠΑ και η Σερβία, θα αναμετρηθούν στην Ισπανία για την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ και οι παίχτες του online στοιχήματος θα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία για στοιχηματισμό. Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet, μάλιστα, θα έχουν και την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις δύο προσφορές που έχει ανακοινώσει η εταιρεία.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν ένα μπόνους 5%, στοιχηματίζοντας πριν τον αγώνα, και ένα μπόνους 5 ευρώ, στοιχηματίζοντας κατά τη διάρκειά του. Με τον τρόπο αυτό, τα μέλη της Sportingbet έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη.

 

Η πρώτη προσφορά αφορά σε όσους στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και τους ανταμείβει με ένα bonus 5% επί των κερδών. Αναλυτικότερα, όσα μέλη της Sportingbet συμπεριλάβουν έστω μια στοιχηματική αγορά του αγώνα ΗΠΑ-Σερβία στο δελτίο τους και κερδίσουν δικαιούνται ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν το συγκεκριμένο στοίχημα σε ένα παρολί και να αυξήσουν τα συνολικά κέρδη του δελτίου. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει όλα τα στοιχήματα του παρολί να διευθετούνται έως απόψε τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά αφορά σε αυτούς που θα στοιχηματίσουν live, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τουλάχιστον πέντε live στοιχήματα, αξίας 5 ευρώ το καθένα, θα κερδίσουν ένα μπόνους 5 ευρώ, για το επόμενο στοίχημά τους. Και σε αυτή την περίπτωση, συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα του live στοιχήματος στη Sportingbet.

 

Τα μέλη της Sportingbet, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να εισπράξουν και στις δύο περιπτώσεις δύο μπόνους που μπορούν να στοιχηματίσουν σε επόμενους αγώνες. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, θα πρέπει να στοιχηματίσουν την αξία των στοιχηματικών μπόνους επί πέντε φορές, σε σημεία με αποδόσεις άνω του 1.40, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψή τους.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως live καζίνο,πόκερ,μπραγκ και πολλά άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία