Τριάδα με αυξημένες αποδόσεις στην Coral

H εταιρία στοιχημάτων Coral ανακοινώνει καθ' όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ κάποια στοιχήματα με αυξημένες αποδόσεις, αλλά κανένα δεν παρουσιάζει τόσο ενδιαφέρον όσο αυτό που ανακοινώνει για τη φάση των 8 της διοργάνωσης. Αναλυτικότερα, η Coral σχημάτισε μια τριάδα με κάποια από τα φαβορί της διοργάνωσης και συγκεκριμένα τις Βραζιλία, Αργεντινή και Ολλανδία.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που θα στοιχηματίσουν στο να κερδίσουν οι τρεις ομάδες στη διάρκεια της κανονικής περιόδου θα δουν απόδοση 6.00, η οποία μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη τους σε ένα παρολί - μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μιλάμε για φαβορί.

Η Coral είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν live στοίχημα με μεγάλη γκάμα  αθλημάτων,live καζίνο με πάνω από 300 παιχνίδια,πόκερ,μπίνκο και πολλά άλλα παιχνίδια στα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Coral και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία