Ενισχυμένες αποδόσεις της Titanbet στο Champions League

Πολλοί από τους δραστήριους παίχτες του στοιχήματος θα παρατήρησαν τις τελευταίες ημέρες πως οι προσφορές των ιστοσελίδων για το ποδόσφαιρο μειώθηκαν, παράλληλα, όπως ήταν φυσικό, με τους αγώνες. Σήμερα, όμως, επιστρέφει το Champions League και δεν επιστρέφουν μόνον κορυφαίοι αγώνες, αλλά και κορυφαίες προσφορές στις στοιχηματικές εταιρίες, με σκοπό να επανορθώσουν για το κενό των προηγούμενων ημερών!

 

Μια τέτοια προσφορά συναντάμε και στην Titanbet, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες του σημερινού προγράμματος του Champions League. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις, οι οποίες αφορούν σε επιλεγμένα σημεία δύο σημερινών αγώνων: αυτόν ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ρεάλ Μαδρίτης και αυτόν ανάμεσα σε Σεβίλλη και Γιουβέντους.

 

Στον πρώτο αγώνα, η Titanbet επέλεξε τέσσερα σημεία και ενίσχυσε τις αποδόσεις τους. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα νικήσει και ο Ρονάλντο θα πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του 2.38. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν πως η Ρεάλ θα νικήσει και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του 2.88. Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν σε νίκη της Ρεάλ και στο να σκοράρει ο Μπέιλ θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του 3.00, ενώ όσοι στοιχηματίσουν σε νίκη της Σπόρτινγκ και σκοράρισμα εκατέρωθεν από τις δύο ομάδες θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του 8.50.

 

Στον δεύτερο αγώνα, από την άλλη, οι επιλογές με τις ενισχυμένες αποδόσεις είναι λιγότερες. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα κερδίσει η Σεβίλλη θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του 6.00. Αντίθετα, όσοι στοιχηματίσουν σε νίκη της Γιουβέντους και πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα εκμεταλλευτούν την απόδοση του 8.50.

 

Σε κάθε περίπτωση, τέλος, οι ενισχυμένες αποδόσεις θα ισχύουν έως την έναρξη κάθε αγώνα. Και όσοι τις εκμεταλλευτούν και κερδίσουν θα εισπράξουν κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Titanbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία