Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο: Καθημερινά δώρα στη Netbet

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Netbet που θα συνεχίσουν να συνδέονται στους λογαριασμούς τους και να τοποθετούν στοιχήματα κατά την εορταστική περίοδο θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα δώρα, συνολικής αξίας 240.000 ευρώ. Τα δώρα αυτά προσφέρονται πλαίσιο της νέας προσφοράς της ιστοσελίδας, η οποία υπόσχεται καθημερινά μπόνους, δωρεάν στοιχήματα, gadgets, παιχνιδομηχανές και ταξίδια, μεταξύ άλλων!

 

Η νέα αυτή προσφορά ονομάζεται “Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο” και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να επισκεφτούν το ειδικό ημερολόγιο και να ανοίξουν την πόρτα της κάθε ημέρας. Πίσω από αυτή την πόρτα θα κρύβεται το δώρο τους και οι όροι για να το κερδίσουν (για παράδειγμα, θα απαιτείται μια νέα κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό, προκειμένου να κερδίσει κάποιος ένα bonus κατάθεσης). Βασικοί όροι, επίσης, είναι να διατηρεί ο παίχτης ενεργό λογαριασμό στη Netbet, αλλά και να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια κατάθεση στον λογαριασμό του.

 

Η προσφορά της Netbet, μάλιστα, διαρκεί έως και στις 24 Δεκεμβρίου. Και, έως τότε, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να διεκδικήσουν ένα μόνο δώρο, αλλά περισσότερα. Άλλωστε, κάθε παίχτης μπορεί να επισκέπτεται το ημερολόγιο και να διεκδικεί ένα διαφορετικό δώρο κάθε ημέρα. Συνολικά, έως στις 24 Δεκεμβρίου, η Netbet θα μοιράσει δώρα συνολικής αξίας 240.000 ευρώ.

 

Και, χάρη σε αυτά τα δώρα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να κερδίσουν μπόνους ή δωρεάν στοιχήματα που θα τους επιτρέπουν να στοιχηματίζουν χωρίς ρίσκο, καθώς και πλούσια δώρα, αλλά και ταξίδια που θα τους επιτρέψουν να περάσουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες διακοπές!

Η Netbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και εκτός από τεράστια ποικιλία σε στοιχήματα προσφέρει στα μέλη της και παιχνίδια όπως δωμάτιο πόκερ και online καζίνο με πάνω από 300 επιλογές για διασκέδαση.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία