"Πυρετός Ντέρμπι" Στο Σκωτία-Ιρλανδία από τη Mybet

Οι αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO2016 αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για διεκδίκηση κερδών, αφού παρουσιάζουν αρκετές ευκαιρίες. Παράλληλα, βέβαια, κάποιοι από αυτούς αποτελούν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ντέρμπι, ανάμεσα σε ομάδες που υπόσχονται όχι μόνο θέαμα, αλλά και συγκινήσεις - ειδικά αν έχεις στοιχηματίσει σε αυτές. Και, φυσικά, δε θα πρέπει να ξεχνάμε και κάποιες προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχήμάτων, οι οποίες αφορούν σε συγκεκριμένους αγώνες των προκριματικών του EURO2016 και μπορούν να αποφέρουν επιπλέον κέρδη.

 

Ένας αγώνας, λοιπόν, που πληροί όλα τα παραπάνω κριτήρια είναι αυτός ανάμεσα σε Σκωτία και Ιρλανδία, ο οποίος διεξάγεται στις 14 Νοεμβρίου. Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί, εκτός από σημαντικό κομμάτι του προγράμματος αγώνων της ισοσελίδας στοιχημάτων Mybet, και τον πρωταγωνιστή μιας από τις προσφορές της. Πρόκειται για την προσφορά "Πυρετός Ντέρμπι", η οποία μπορεί να ανταμείψει τους παίχτες με ένα ή περισσότερα μπόνους των 10 ευρώ.

 

Αυτό που έχουν να κάνουν αρχικά οι παίχτες, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά, είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, στην αγορά του ημίχρονου/τελικού. Μόλις ο αγώνας ξεκινήσει, αυτό που θα τους ενδιαφέρει (εκτός, φυσικά, από το να επαληθευθεί η πρόβλεψή τους) είναι να εμφανιστεί κάποια κόκκινη κάρτα (ή δεύτερη κίτρινη) ή κάποιος από τους παίχτες των δύο ομάδων να κατορθώσει να σκοράρει δύο φορές, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάθε φορά που κάτι από τα παραπάνω συμβαίνει, θα εισπράττουν κι ένα bonus 10 ευρώ.

 

Αυτό σημαίνει, βέβαια, ότι μπορεί να κερδίσουν ένα, δύο ή και περισσότερα μπόνους των 10 ευρώ, εφόσον εμφανιστούν κόκκινες κάρτες και κάποιος παίχτης σκοράρει δύο φορές. Σημαίνει, όμως, παράλληλα, ότι στο ενδεχόμενο που δε θα συμβεί τίποτε από τα παραπάνω, δε δικαιούνται ούτε ένα bonus.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, τέλος, θα πιστωθούν στο λογαριασμό τους και θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη μόνο αφού προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους επί μία φορά, σε στοιχήματα απόδοσης 2.00 και άνω.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία