Τότεναμ-Τσέλσι: Ενισχυμένες αποδόσεις από τη Ladbrokes

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes συνηθίζει να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου, χάρη στην καθημερινή της προσφορά των ενισχυμένων αποδόσεων. Η εν λόγω προσφορά έχει ενεργοποιηθεί και σήμερα και αφορά στο μεγάλο αγγλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι, που ξεκινά απόψε στις 22:00.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes έχει ανακοινώσει δύο ενισχυμένες αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα της Premier League, υποσχόμενη αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν τα σχετικά σημεία και προβλέψουν σωστά. Πρόκειται για δύο σημεία, τα οποία αφορούν αμφότερα στην αγορά του wincast (την αγορά που προβλέπει τον σκόρερ και το νικητή του αγώνα).

 

Η πρώτη από αυτές τις αποδόσεις, λοιπόν, βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Χάρι Κέιν και θα νικήσει η Τότεναμ. Η απόδοση του σημείου ενισχύθηκε από το 4.00 στο 4.50.

 

Αντίστοιχα, η δεύτερη ενισχυμένη απόδοση βρίσκεται στο σημείο που προβλέπει πως θα σκοράρει ο Εντέν Αζάρ και θα νικήσει η Τσέλσι. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση ενισχύθηκε στο 5.00 από το 4.00.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις, λοιπόν, έχουν ενισχυθεί από τη Ladbrokes και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τις επιλέξουν, αρκεί να επαληθευθούν οι προβλέψεις των αντίστοιχων σημείων. Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις ενισχυμένες αποδόσεις, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 22:00, ώρα έναρξης του αγώνα. Εφόσον, μάλιστα, κερδίσουν, τα αυξημένα κέρδη που δικαιούνται θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου bonus. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Ενισχυμένη απόδοση πρόσφερε η Ladbrokes και στον χτεσινό αγώνα της Premier League ανάμεσα σε σε Μπόρνμουθ και Άρσεναλ.

Η Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου και ξεχωρίζει για την ποικιλία που προσφέρει σε στοιχηματικές αγορές αλλά και σε παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία