"Πυρετός Ντέρμπι" στο Μπορντό-Ναντ από τη Mybet

H εταιρία στοιχήματος Mybet επαναφέρει την εβδομαδιαία προσφορά που ανταμείβει τα μέλη της με ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ, στρέφοντας αυτή τη φορά το βλέμμα της στη γαλλική Ligue 1. Η συγκεκριμένη προσφορά, με όνομα "Πυρετός Ντέρμπι", υπόσχεται μια σειρά από bonus των 10 ευρώ σε κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει στον επιλεγμένο αγώνα της εβδομάδας.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, αφορά αυτή την εβδομάδα στο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπορντό και Ναντ, το οποίο διεξάγεται στις 9 Μαΐου, στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1. Kαι, προκειμένου να είναι σε θέση να συμμετέχουν σε αυτή, οι παίχτες καλούνται να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του ημίχρονου/τελικού (πρόκειται για την αγορά που καλεί τους παίχτες να προβλέψουν το νικητή του πρώτου ημιχρόνου και αυτόν του αγώνα), αξίας 10 ευρώ και άνω.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα δεν έχουν παρά να περιμένουν την έναρξη του αγώνα. Και, μόλις αυτός ξεκινήσει, θα πρέπει να περιμένουν κάποια κόκκινη κάρτα ή κάποιον διπλοσκόρερ. Η Mybet, άλλωστε, υπόσχεται να χαρίζει στα μέλη της ένα bonus των 10 ευρώ, κάθε φορά που εμφανίζεται μια κόκκινη κάρτα (ή δύο κίτρινες) κατά τη διάρκεια του αγώνα ή κάποιος ποδοσφαιριστής σκοράρει δεύτερο γκολ. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να κερδίσουν ένα ή και περισσότερα bonus των 10 ευρώ. Σημαίνει, όμως, παράλληλα, πως αν τίποτα από τα παραπάνω δεν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, δε θα κερδίσουν ούτε ένα bonus.

 

Όσοι κερδίσουν τα bonus, τέλος, θα πρέπει να κάνουν υπομονή, προκειμένου να πιστωθούν στον λογαριασμό τους, εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών. Τα χρήματα αυτά, μάλιστα, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς είναι απαραίτητο να προηγηθεί το τζιράρισμα της αξίας τους επί μία φορά, σε στοιχήματα της Mybet που συνοδεύονται από απόδοση 2.00 και άνω.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει στοιχήματα σε πολλά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο,μπάσκετ,μποξ,γκολφ,τένις,χόκεϊ,ράγκμπι,πινκ πονκ και άλλα πολλά!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία