Εκτοξεύθηκαν τα κέρδη της εταιρείας στοιχημάτων Kindred κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred ανακοίνωσε τα προσωρινά οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2021 και, αν κρίνουμε από τα όσα δήλωσαν οι υπεύθυνοι, η επιτυχία ήταν τεράστια. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία στοιχηματικών ιστοσελίδων όπως η Unibet ανακοίνωσε πως τα κέρδη του πρώτου εξαμήνου του 2021 ήταν σχεδόν εξαπλάσια από τα αντίστοιχα του πρώτου εξαμήνου του 2020!

Η τεράστια επιτυχία της Kindred, βέβαια, οφείλεται και στο γεγονός ότι το πρώτο εξάμηνο του 2020 ήταν άσχημο για το στοίχημα, εξαιτίας της διακοπής των περισσότερων αθλητικών διοργανώσεων. Φέτος, η αγωνιστική δράση ήταν έντονη και, χάρη σε αυτό το γεγονός, τα κέρδη της Kindred αυξήθηκαν σημαντικά, χάρη στο στοίχημα.

 

Οι επιδόσεις της Kindred κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kindred, τα κέρδη της κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 άγγιξαν τα 187 εκατομμύρια ευρώ. Σε σχέση με τα περσινά 32,4 εκατομμύρια ευρώ, η αύξηση αγγίζει το 575%!

Η αύξηση μπορεί να εντυπωσιάζει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει πέρσι η Kindred, εξαιτίας της πανδημίας. Πέρα από αυτό, όμως, οι επιδόσεις της κατά το πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς ήταν εντυπωσιακές. Οι ενεργοί online λογαριασμοί της Kindred άγγιξαν τα 1,9 εκατομμύρια, με αποτέλεσμα να σημειωθεί νέο ρεκόρ, ενώ και τα έσοδα σημείωσαν αύξηση 48%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Συγκεκριμένα, τα φετινά έσοδα άγγιξαν τα 836 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα περσινά τα 566 εκατομμύρια ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων, τέλος, έπαιξε το στοίχημα. Τα έσοδα της Kindred στον συγκεκριμένο τομέα άγγιξαν τα 385 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας διψήφιο ποσοστό αύξησης σε όλες τις αγορές της Ευρώπης: 84% στη Δυτική Ευρώπη, 56% στη Σκανδιναβία και 40% στην Κεντρική και Νότια Ευρώπη. Σημαντική ήταν και η συμβολή του EURO, το οποίο αύξησε τον τζίρο της εταιρείας σε επίπεδα ρεκόρ κατά τη διάρκεια του Ιουνίου. 

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.