Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στο πρωτάθλημα Βραζιλίας η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Για μια ακόμη φορά, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε πολλαπλούς αγώνες ποδοσφαίρου του πρωταθλήματος Βραζιλίας και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν, βέβαια, τη σημερινή προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Και στην περίπτωση που χάσουν υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρει η προσφορά, θα δικαιούνται μια αποζημίωση, με τη μορφή πριμ.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί. Για να μπορέσουν, λοιπόν, να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τεσσάρων σημείων, επιλέγοντας αντίστοιχους αγώνες του πρωταθλήματος Βραζιλίας, που διεξάγονται στις 20 και 21 Ιουλίου. Τα παρολί μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και να αφορούν σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Μόλις τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να ειδοποιήσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την αποζημίωση μόνον όσα χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι παίχτες θα αποζημιωθούν με ένα πριμ, το οποίο θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα του πριμ, τέλος, θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον πρώτα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος η Goalbet για σήμερα έχει επιλέξει τον αγώνα του τελικού του Κόπα Άφρικα Σενεγάλη-Αλγερία για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία