Στοιχήματα για τα γκολ του Europa League προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten

Όλες οι εταιρίες στοιχημάτων επικεντρώνονται σήμερα κατά κύριο λόγο στους αγώνες ποδοσφαίρου του Europa League και προσφέρουν μια τεράστια γκάμα επιλογών σε όλους τους αγώνες του προγράμματος. Τα μέλη της Interwetten θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα σε όλους τους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης, αλλά και σε πολλές και διαφορετικές πτυχές.

Κάποιες από τις αγορές που προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten, μάλιστα, είναι πιο πρωτότυπες από άλλες, με αποτέλεσμα να δίνονται νέες δυνατότητες διεκδίκησης κερδών στους παίχτες. Μια τέτοια κατηγορία αγορών έχει να κάνει με τους χρόνους επίτευξης των τερμάτων των αγώνων και είναι διαθέσιμη σε όλους τους σημερινούς αγώνες του Europa League.

 

Στοιχήματα χρόνου επίτευξης τερμάτων στο Europa League

Ανάμεσα στις δεκάδες αγορές που προσφέρει η Interwetten για τους σημερινούς αγώνες του Europa League βρίσκονται και κάποιες που αφορούν στους χρόνους επίτευξης των τερμάτων των αναμετρήσεων. Οι αγορές αυτές δίνουν αρκετές επιλογές στους παίχτες, που δε θα κληθούν να στοιχηματίσουν στο αποτέλεσμα ή στη νίκη, αλλά αποκλειστικά στους χρόνους που θα σημειωθούν τα γκολ κάθε αγώνα.

Για παράδειγμα, αφού επιλέξουν πρώτα έναν από τους σημερινούς αγώνες του Europa League, θα μπορούν να στοιχηματίσουν στον χρόνο του πρώτου γκολ. Επιπλέον, έχουν και την επιλογή να στοιχηματίσουν στο διάστημα του αγώνα που θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποια ομάδα θα έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ, ανά διάστημα του αγώνα – για παράδειγμα, μετά από 40 λεπτά ή 70 λεπτά.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, είναι διαθέσιμα στο σύνολο των σημερινών αγώνων του Europa League και θα παραμείνουν ενεργά έως την έναρξη των αγώνων. Μετά την έναρξη, θα αντικατασταθούν από τις επιλογές του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία