Ενισχύει αποδόσεις για το τριήμερο η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Το επόμενο τριήμερο θα είναι γεμάτο από αγώνες ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν μικρότερο ή μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι παίχτες του στοιχήματος θα δυσκολευτούν περισσότερο να αποφασίσουν ανάμεσα στα στοιχήματα που παρουσιάζουν αξία, παρά να εντοπίσουν κάποια ευκαιρία στοιχηματισμού. Ανάμεσα στις επιλογές όσων διατηρούν λογαριασμό στη Novibet, άλλωστε, υπάρχουν και τρία ιδιαίτερα στοιχήματα που υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χάρη στη νέα προσφορά που ενεργοποίησαν οι υπεύθυνοι.

Πρόκειται για τρία συνδυαστικά στοιχήματα (ένα για κάθε ημέρα του τριημέρου) που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο που τα συνοδεύει. Και, χάρη σε αυτά, οι παίχτες θα διεκδικήσουν περισσότερα, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τρία στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων για τους αγώνες του επόμενου τριημέρου – ένα για την Παρασκευή, ένα για το Σάββατο και ένα για την Κυριακή. Καθένα από αυτά αποτελείται από μια συνδυαστική πρόβλεψη και από μία ενισχυμένη απόδοση.

Ειδικότερα, το στοίχημα που μπορούν να τοποθετήσουν οι παίχτες σήμερα Παρασκευή προβλέπει ότι Στουτγκάρδη, Μονακό και Ίνγκολσταντ θα κερδίσουν στους σημερινούς αγώνες τους και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 5.75. Αντίστοιχα, το στοίχημα που αφορά στους αγώνες του Σαββάτου προβλέπει ότι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας θα πετύχουν over 2,5 γκολ και συνοδεύεται από απόδοση 7.15. Τέλος, το στοίχημα της Κυριακής προβλέπει ότι Λυών, Λεβερκούζεν και Μίλαν θα κερδίσουν τους αντίστοιχους αγώνες τους και συνοδεύεται από ενισχυμένη απόδοση 7.60.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του πρώτου αγώνα που περιέχουν και κάθε παίχτης μπορεί να τα τοποθετήσει με τον γνωστό και συνηθισμένο τρόπο. Και, εφόσον οι προβλέψεις τους επαληθευθούν, θα ανταμείψουν τους παίχτες με αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Στα συνδυαστικά στοιχήματα αυτά που προσφέρει η Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία