Ειδικά στοιχήματα για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Για μια ακόμη φορά, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet δεν αρκείται απλά στο να καλύψει όλα τα συνηθισμένα στοιχήματα σε έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου και ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για το αποψινό El Clasico, το οποίο διεξάγεται ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο του ισπανικού Copa del Rey. Με άλλα λόγια, οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από εναλλακτικές επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Όλα τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε για το El Clasico η Novibet ισχύουν έως την έναρξη του αγώνα, στις 22:00, και καλύπτουν τους παίχτες, το σκορ και άλλες λιγότερο συνηθισμένες πτυχές του αγώνα.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για το El Clasico

Το πρώτο από τα ειδικά στοιχήματα που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet είναι και το πιο ιδιαίτερο, αφού αφορά σε περασμένα ρεκόρ της ιστορίας του El Clasico. Αναλυτικότερα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο να πετύχει η Ρεάλ Μαδρίτης περισσότερα από 11 γκολ (σπάζοντας το ρεκόρ του 1943), να πετύχει η Μπαρτσελόνα περισσότερα από 5 γκολ (σπάζοντας το ρεκόρ του 1926) ή στο να υπάρξει ισοπαλία με περισσότερα από 8 γκολ (σπάζοντας το ρεκόρ του 1916).

Μια άλλη κατηγορία ειδικών στοιχημάτων που ανακοίνωσε η Novibet αφορά στις προσπάθειες για γκολ που θα παρακολουθήσουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο να σημειωθεί γκολ στις καθυστερήσεις, στο να σημειωθεί γκολ με ψαλιδάκι, στο να σκοράρει κάποιος από τους δύο τερματοφύλακες ή στο να σημειωθεί γκολ από απευθείας κόρνερ.

Τα μέλη της Novibet θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και σε κάποια συνδυαστικά στοιχήματα, όπως το να κερδίσει η Ρεάλ και να σκοράρει ο Μπενζεμά ή το να κερδίσει η Μπαρτσελόνα και να σκοράρει ο Μέσι. Όλα τα παραπάνω στοιχήματα συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες αποδόσεις.

Η Novibet επιπλέον ανκοίνωσε πως θα ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίσουν live στο σημερινό El Clasico. Και τέλος θυμίζουμε πως όλες τις προσφορές τις Novibet μπορούν να τις επωφεληθούν και όλοι οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία