Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από την εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η ιδανική συνταγή για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η στοιχηματική εβδομάδα περιλαμβάνει μια σειρά από ενδιαφέροντες αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά και ενισχυμένες αποδόσεις που μπορούν να αποφέρουν στους παίχτες περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Και η εταιρία στοιχημάτων Novibet γνωρίζει καλά τη συνταγή και προσφέρει μια σειρά από ενισχυμένες αποδόσεις σε σημερινούς κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου.

Οι ενισχυμένες αποδόσεις οφείλονται σε δύο διαφορετικές προσφορές**. Η πρώτη από αυτές είναι εκείνη της 0% γκανιότας* και ισχύει σε έναν επιλεγμένο αγώνα της γαλλικής Ligue 2, ενώ η δεύτερη αποτελείται από ένα συνδυαστικό στοίχημα ενισχυμένης απόδοσης και ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες της ελληνικής Superleague.

 

0% γκανιότα* στο Λοριάν-Γκρενόμπλ

Μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Λοριάν και Γκρενόμπλ. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον καταφέρουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.92 για νίκη της Λοριάν, 3.60 για ισοπαλία και 4.90 για νίκη της Γκρενόμπλ.

 

Ενισχυμένη απόδοση στην ελληνική Superleague

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους έχουν μία ακόμη ευκαιρία σήμερα στη Novibet. Πρόκειται για ένα στοίχημα που συνδυάζει δύο αποτελέσματα στους σημερινούς αγώνες της Superleague και συνοδεύεται από ενισχυμένη απόδοση. Συγκεκριμένα, το εν λόγω στοίχημα προβλέπει ότι οι δύο επιλεγμένοι αγώνες, το Λεβαδειακός-Απόλλων και το Παναιτωλικός-ΟΦΗ θα λήξουν ισόπαλοι. Η απόδοση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο έχει ενισχυθεί και πλέον αγγίζει το 10.00.

Χάρη στις παραπάνω αποδόσεις, λοιπόν, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία. Και λέγοντας τα μέλη της συμπεριλαμβάνονται και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας από τα τέλη του 2012.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία