Δύο προσφορές στο σημερινό πρόγραμμα της Sportingbet

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για σήμερα, υποσχόμενη επιπλέον κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και μειωμένο ρίσκο σε όσους στοιχηματίσουν στο μπάσκετ. Η πρώτη προσφορά της ιστοσελίδας αφορά στον αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ, ενώ η δεύτερη στον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Εφές και Παναθηναϊκό.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Ντόρτμουντ-Λίβερπουλ μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% σε κάθε νικητήριο στοίχημα που θα τοποθετήσουν σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν μόνο τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξή του, ενώ κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει και παρολί στοιχήματα, αν το επιθυμεί. Τα στοιχήματα αυτά, όμως, θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Όσοι, από την άλλη στοιχηματίσουν στο Εφές-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να δικαιούνται, βέβαια, την επιστροφή, θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους και πάλι πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής αγορές: χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου ή χάντικαπ πρώτης περιόδου.

 

Επιπλέον, ισχύει μία ακόμη προϋπόθεση, προκειμένου να προχωρήσει η Sportingbet στην προσφορά της επιστροφής χρημάτων. Θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ραντούλιτσα να σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τα χρήματα του μπόνους και της επιστροφής, τέλος, θα πιστωθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Ωστόσο, θα έχουν και στις δύο περιπτώσεις τη μορφή bonus, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών στα μέλη της, καθώς διαθέτει live καζίνο,δίκτυο πόκερ,αλλά και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών με πολλές επιλογές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία