Μειωμένο ρίσκο στο League Cup Αγγλίας υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet,ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο League Cupa Αγγλίας και συγκεκριμένα στον αγώνα ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Λίβερπουλ. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στον αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, ανάλογα με το ποιος παίχτης θα σκοράρει το πρώτο γκολ της σημερινής αναμέτρησης.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στον αγώνα ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Λίβερπουλ θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα, το οποίο να περιλαμβάνει μια πρόβλεψη στον επιλεγμένο αγώνα. Επιπλέον, το παρολί θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται μόνο από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Ντόρτμουντ-Λειψία που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί θα δικαιούνται την αποζημίωση όσα χάσουν. Ωστόσο, θα πρέπει να καλυφθεί και μια τελευταία προϋπόθεση: να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης είτε ο Γουέσλο Μοράες είτε ο Ντιβόκ Οριγκί. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί.

Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα υπόκεινται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία